Προγνωστικά στοιχήματος και ποδοσφαίρου: μήπως τα κάνεις όλα λάθος

Τι κάνουν επιτέλους οι πετυχημένοι επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος? Πες μας ότι δεν το έχεις σκεφτεί χιλιάδες φορές! Και εμείς! Γι’ αυτό αποφασίσαμε ψάξουμε τι παίζει και δεν πιστεύεις τι βρήκαμε!

Πολύ πριν ψαχτούμε με όλα αυτό, είχαμε και εμείς την άποψη ότι οι επαγγελματίες παίκτες γνώριζαν από πίσω πληροφορίες που δεν ξέραμε εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί, δηλαδή λέγαμε ότι είχαν κάποια σίγουρα παιχνίδια με υψηλές πιθανότητες ή ότι ήταν δασκαλεμένοι ή ότι ήταν απίστευτα τυχεροί. Ε λοιπόν δεν ισχύουν όλα αυτά…

Αφού γνωρίσαμε και ήπιαμε κάνα δυο ποτάκια με τους καλύτερους επαγγελματίες, καταλάβαμε ακριβώς τι μέθοδο ακολουθούσαν για να έχουν σταθερά κέρδη από τα διάφορα στοιχήματα ποδοσφαίρου. Στο τέλος είμαστε σίγουροι ότι βρήκαμε τη λύση και μπορούμε να τη μοιραστούμε μαζί σου. Όμως να σου κάνουμε πρώτα μια ερώτηση?

Αν στο στοίχημα που παίζεις κάθε Σάββατο θα έβαζες 10 ευρώ στον ΠΑΟΚ αν είχε απόδοση 1/6; Πρόσεχε, αυτό σημαίνει ότι θα έβγαζες 1,67 ευρώ. Πως θα σου φαίνονταν? Μάλλον κακή επιλογή. Γιατί με το ποσό αυτό δεν παίρνεις ούτε καφέ. Πιθανότατα θα απέρριπτες γρήγορα τη σκέψη και θα θεωρούσες ότι είναι χαμένος κόπος.

Αλλά αυτό ακριβώς κάνουν οι επαγγελματίες παίκτες συστηματικά και το δοκιμάσαμε και εμείς όλη την περασμένη σεζόν. Φυσικά τα πονταρίσματα δεν ήταν σε καμία περίπτωση 10 ευρώ- ήταν πολύ μεγαλύτερα.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Κάθε Σ/κ κάποιες μεγάλες ομάδες θα υπολογίζονται ότι πιάνουν από 1/7 έως 4/6, και έτσι η πλειοψηφία των μικροπαικτών σαν εμάς θα τις απέρριπτε ασυζητητί. Αυτοί που θα αποφάσιζαν να τις παίξουν θα ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα και ακριβώς γι’ αυτό ο bookie χαίρεται, γιατί ξέρει ότι αν και αυτές οι λίγες ομάδες έχουν σχεδόν συγκεκριμένες πιθανότητες να κερδίσουν λίγοι το σκέφτονται ότι πρέπει να ποντάρουν σε αυτές. Αντίθετα η πλειοψηφία δοκιμάζει το αντίθετο, έχοντας την ελπίδα πως ένα μικρό ποσό θα αποδώσει το μεγαλύτερο δυνατό, αλλά τελικά αυτό γίνεται σπάνια, έτσι δεν είναι?

Μπορεί να μας κάνει εντύπωση, αλλά μόνο αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά θα αρχίσουμε να έχουμε σταθερά κέρδη από τα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Αυτό λοιπόν που κάνουν οι σοβαροί επαγγελματίες είναι να στοιχηματίζουν και να ποντάρουν ακριβώς σε τέτοιες αποδόσεις. Δεν είναι απλό αν και μεγαλοφυές?

Βασικά ναι αν και είναι μόνο το πρώτο βήμα. Γιατί το παιχνίδι με το στοίχημα απαιτεί στρατηγική για μη καταλήξεις χαμένος και χωρίς λεφτά. Υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες και συγκεκριμένη μέθοδο βάση της οποίας παίζουμε τα στοιχήματά κάθε εβδομάδα. Αν ήδη γνωρίζεις κάτι σχετικά με τα προγνωστικά ποδόσφαιρου ήδη είσαι γνώστης των λεγόμενων «καυτών» ομάδων…

Ας σου θυμίσουμε κάποια βασικά. Καυτές λέγονται οι ομάδες που με συνέπεια είναι στην πρώτη πεντάδα ξεπερνώντας τις άλλες και άρα αναμένεται να κερδίζουν συνέχεια. Μάλιστα αν και ξέρουμε ότι είναι αδύνατο να κερδίζουν πάντα μας προκαλεί έκπληξη κάθε ήττα τους. Τέτοιες ομάδες δεν είναι άλλες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Γιουβέντους και πολλές άλλες.

Και δεν έχεις αναρωτηθεί πως οι ομάδες αυτές έχουν πάντα πιθανότητες σχετικά χαμηλές;

Σκέψου, για έναν πρωτάρη παίκτη η απόδοση 1/6 αν η Γιουβέντους νικήσει την Ρόμα στη έδρα της μοιάζει ένα τίποτα και θεωρεί ότι δεν αξίζει. Από την άλλη ο παίκτης- γνώστης έχοντας στο μυαλό του ότι η Γιουβέντους είναι σε καλή φάση, παίζει στην έδρα της, δεν έχει δεχτείς  γκολ για μια σειρά 3 αγώνων και παίζει με την ομάδα της Ρώμα που έρχεται μετά από έναν δύσκολο πρόσφατο Ευρωπαϊκό αγώνα, θα σκεφτεί να το παίξει γιατί έχει πιθανότητα να κερδίσει 19 στις 20 φορές. Αν ποντάρει 500  ευρώ θα περιμένει να κερδίσει 83 ευρώ. Διόλου άσχημα έ?

Οκ, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν 500 ευρώ για να παίξουν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, στα επόμενα άρθρα θα δούμε πως μπορείς να βγάλεις λεφτά με μικροποσά.